Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: USB Loaders won't detect USB.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Thank you. I'll go try now and post results

  2. 1 User Says Thank You Gamerdude260 For This Useful Post


  3. #12
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,148
    Thanks
    965
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    Did you look at the Softmod ANY Wii Guide linked in my siginture? If you read that it tells you how.

  4. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post


  5. #13
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    So, I'm at the nand backup part. and bootmii restarts my Wii every time I launch it from the homebrew channel. What do?

  6. #14
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,148
    Thanks
    965
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    Questions about the guide should be asked in the guide.

    But to answer you, It sounds to me like you don't have BootMii on your SD card.

    If you have any further issues please ask in the guide.

  7. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post

    Jax

  8. #15
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by SNES_Master
    Questions about the guide should be asked in the guide.

    But to answer you, It sounds to me like you don't have BootMii on your SD card.

    If you have any further issues please ask in the guide.
    That's exactly the problem.

    @the other person, put the bootmii folder on the root of the sd card , and make sure it has the bootmii contents. Lol

    Sent from my iPhone using WiiHacks

  9. #16
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    SIGH... Nope, usb loaders wont detect usb still. I followed the guide exactly. And it still didnt work. What now?

    I wonder what's wrong with my wii. Because, I was playing games and it was all good. But then I added another game and all of a sudden the usb loaders don't like my usb anymore. I formatted, tried wbfs, ntfs, fat32. Tried all my games together, tried with one. What did I do wrong?
    Last edited by nightstah; 09-06-2013 at 05:33 PM.

  10. #17
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Is your edit button below your previous post broken? It's there for a reason, not decorative or ornamental. Your SysCheck is out of spec and I see no sign of correction thus far...

  11. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  12. #18
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Just a heads up, my Wii's date and time is wrong so yeah.

    Spoiler

    Last edited by nightstah; 09-06-2013 at 05:34 PM.

  13. #19
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Better, but next time use [ spoiler ]blah blah blah your text goes here [ /spoiler ] but without the spaces. Are you using a 2gb or smaller FULL SIZE SD card? Not SDHC, nor MicroSD in adapter? Did you FULLY (not quick) format to FAT32? And once again, did you make sure you had the folder on the SD card?

  14. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  15. #20
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Well, I'm using a 16mb card right now for usb loader gx, and usb loader isn't saying it didn't find my usb, but it's just showing the channel list
    whoops looks like i formatted my usb during the softmod updare. Lemme add a game and see if it plays

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •