Results 1 to 4 of 4

Thread: usb loader gx causes my wii to return to default wii menu when I try to start a game

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader gx causes my wii to return to default wii menu when I try to start a game

    I softmodded my wii a week ago. Now that I have a HDD to store games, I connected it to the console but, whenever I start a game, the screen turns black and it returns to wii menu. Did I miss something in here?

  2. #2
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,911
    Thanks
    875
    Thanked 1,047 Times in 831 Posts
    Did you use the Softmod ANY Wii guide?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes, i used, but it doesn't seem to work at all...

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 934 Times in 799 Posts
    1) Generate and post a syscheck (directions are in my signature)

    2) How did you install the games to the hard drive?

    A common cause for "black screen" is a bad rip. Deleting (or moving out of /wbfs directory) the game and reripping it from the original game disk using the USB Loader's "install" function usually helps in this.

    Click Below for recommended Links


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •