Results 1 to 3 of 3

Thread: Wiiflow problem: Only installs games to sd card

  1. #1
    New Member kippykip's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Wiiflow problem: Only installs games to sd card

    Hello everyone! I ran into a problem with wiiflow where if I install a game (By disc) on any usb harddrive, wiiflow stops after I press go with
    "Not enough blocks! Requires <numbers here> you have <more or 0 than previous numbers>"
    that's not the exact message but anyway it installs to the sd card fine so I have to get my laptop and transfer it from the 8gb sdhc card to the 2TB external harddrive

    I'm using the Wii U's wii mode (vwii) with cios 251 selected (249-250 don't work/boot up games)

    Any ideas? thanks
    ~Kippykip

    EDIT: Found out how to fix it, you need to reload the cache by pressing home>reload cache then exit wiiflow and go back in then try installing to usb1 again then it works!
    also sometimes reload cache bugs up, to fix that, delete the (sd:/wiiflow/cache) folder with WiiXplorer or your computer
    Last edited by kippykip; 03-15-2013 at 06:39 PM. Reason: Misspelled some text + added solution

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,380
    Thanks
    369
    Thanked 1,067 Times in 909 Posts
    Glad that you think you got things figured out. However, it is against the forum rules to double post. If you want to give more information on a thread that hasn't received a reply in less than 24 hours, you'll have to edit your last post, or wait out the 24 hours before you reply to yourself. I've merged your posts into one.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  4. #3
    New Member kippykip's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Glad that you think you got things figured out. However, it is against the forum rules to double post. If you want to give more information on a thread that hasn't received a reply in less than 24 hours, you'll have to edit your last post, or wait out the 24 hours before you reply to yourself. I've merged your posts into one.
    Oh, didn't know that, thanks!
    Also yes it worked

    reloading cache/deleting made it install

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •