Results 1 to 4 of 4

Thread: Monster Hunter Tri not working?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Monster Hunter Tri not working?

    Okay so this game is know to have issues, so I googled and read guides that are out there but nothing really worked..

    As far as I know, the ones I read were for systems with 4.2 and below, I currently have 4.3U.


    I tired to run it on 2 different loaders, GX and CFG. When I used GX it freeze then this error screen with text would appear, with a 20 second reload time, and when I useCFG it would freeze up and the screen would get a fuzzy green effect and just restart.4


    I tried using 222-223 merged as many of the guides say to do, I tried using 249 w/ base 37, and nothing has worked..



    If anyone knows a method to get it working please let me know, or if theres a guide out there that I havent seen yet, link me.
    Last edited by GKris; 07-05-2012 at 08:29 AM.

  2. #2
    New Member IBe6UBe9's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    238
    Thanks
    88
    Thanked 69 Times in 61 Posts
    Did you try the guide on this site
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...solutions.html

    Best place on the net for all your wii needs

    Useful Links,
    Click the Spoiler


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In my post it says I am using 222-223 merged like that guide suggests.

  4. #4
    New Member IBe6UBe9's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    238
    Thanks
    88
    Thanked 69 Times in 61 Posts
    Can you post a syscheck

    Best place on the net for all your wii needs

    Useful Links,
    Click the Spoiler


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •