Results 1 to 5 of 5

Thread: USB loader issues and cios issues

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    USB loader issues and cios issues

    sysCheck #MO2G3C5Q - Pastebin.com

    I didn't want to bother with the spoiler since i've never done one before, so i just uploaded to pastebin. I soft-modded my Wii via letter bomb. I never installed a cios, every time i tried i got ret= -2011, i was able to run trucha bug at ios58, but i was just pressing mostly default buttons through installation. Then when i tried to load my usb loader gx it says that it doesn't detect any cios!! Not to mention it's not wanting to recognize my 8gb usb inside the bottom port. I have been able to run the IOS Installer v6 all the way through, but still states it doesn't detect the cios in usb loader gx.


    Also while I'm on here asking for help, may as well ask you about this. I have bought 10 new PHILLIPS DVD-R disk. I have the iso back-ups on my pc and have attempted to burn at x1 and it said it wasn't supported; so I try the lowest supported at 4x and when i try to install it on Usbloader gx (Cannot open game) or (Unable to mount). Attempted via NeoGamma and it searched for gamecube games on the dvd disk and came up with results none. I've also tried this with a x8 burned copy of the backup .iso.

    I am quite new to the Wii hacking scene and have spent the last couple days making this progress. I've hacked nothing else before besides my psp. This whole situation is doing nothing but making me flustered and upset, When all i want to do is play my games via USBloadergx or Neogamma. (dvd or usb hdd). Any help would be much appreciated.

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    All of your cios are stubbed. Follow the Softmod Anywii Guide to get back on track.

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  3. 2 Users Say Thank You to toby1978 For This Useful Post


  4. #3
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,632
    Thanks
    3,207
    Thanked 1,325 Times in 1,108 Posts
    Do as Toby1978 said, and start from Soft Mod With Hombrew Channel Installed.

  5. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  6. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Ok thanks guys. I was able to get the cios installed correctly i believe. It runs usb loader gx and configurable usb loader. I have a 500 gb Lacie External Hard Drive and i have no clue how to partion the drive. It can only be formatted to (NTSC) or exfat, but i formatted to NTSC the slow and painful wait way. I then opened up my WBFS manager and formatted the drive again to load .wbfs files. I have uploaded 1 game onto my External HDD (S. Mario galaxy 2). In both Usb loader gx and configurable usb loader, I can now load up the app, but i sstill can't find my HDD with the game on it!! I have tried switching the ports and rinse and repeat to no avail.

    New Syscheck----> http://pastebin.com/pRBdax9f

  7. #5
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,632
    Thanks
    3,207
    Thanked 1,325 Times in 1,108 Posts
    Please follow the guide in it's entirety.
    Please Read it a few times then proceed.

    You are going to want to start from Soft Mod with homebrew channel installedand don't skip any parts.
    Follow this link to the guide.-->Soft Mod Any Wii GUide

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •