Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: pointer issues

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    103
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    pointer issues

    my pointer only works proprely in usbloader and hombrew channel if i hold it sideways. very annoying as i have younger children who have troubles with this. i uninstalled homberw channel then reinstalled it but no help.

    sysCheck v1.6.1 by Erik Spyder

    Last edited by cjizzle; 03-30-2012 at 05:25 PM. Reason: put syscheck in spoiler

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    You saying it works fine when playing from original discs and in the System Menu?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    103
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Ok that first post should say it doesn't work in loaders and hb channel. It does work in games and main wii. I reinstalled hbc didn't help

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    Try to re-sync your controller at the health and warning screen.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    103
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Nope didn't work

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Not sure it will matter, but shouldn't 58 have usb 2.0?? Maybe reinstall ios 58 with THIS. It's hard to tell with that syscheck revision.

  7. #7
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,352
    Thanks
    206
    Thanked 1,276 Times in 720 Posts
    Thats about the oldest syscheck I've seen lately. It probably was written prior to usb2 being ...known about in terms of wii.

    Grab sysCheck v2.1.0 Beta 9 and re-run. Having said that, I'm coming up short with suggestions.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  8. #8
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    103
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    ok i wanna just say thanks for all the help and the quick replys the problem was a broken wiimote.

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    Hmmm... quite strange. I have never seen a broken wiimote that works in original games and only half works in homebrew. New one on me!

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Have the same problem since I updated all ios's and homebrew. Wii meun works fine, Homebrew have to use arrow keys, also if I launch wiimc or cfg usbloader from homebrew the wii remote works fine but if I launch them using a forwarder I lose the use of the arrow so am back to using the arrow keys again.
    This is not a problem except when a screen pops up asking for update or an error have to switch it off because the arrow keys wont select the option I want.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •