Results 1 to 6 of 6

Thread: GX loader does not load games from HDD

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    GX loader does not load games from HDD

    Hi
    I have a softmoded Wii 4.3E with USB Loader GX 1.0 r938. I put ISO game with WBFS manager to HDD. GX can view the game but can not load. Operations I've made in loading are the following: Settings appear -> pressing Game Load -> Settings Menu appears -> Making settings -> pressing Save -> info "Successfully saved" -> pressing OK -> Settings Menu newly appear. So, nothing happens and can not load the game.
    If pressing the whirling disc on screen then info "SD:/R60P78.dol does not exist" appears. R60P78 is the game ID what I tryed to load.

    The loader also does not rip a game from original copy disk: if to press + sign on screen, nothing happens. Although tutorial tells that ripping should start.

    I did softmode using the following Wii 4.3E/U softmod - Using Indiana Jones - Original Adventures where is also link to necessary files added.

    Does anybody have any suggestion?

    Thanks.
    Last edited by cjizzle; 02-20-2012 at 05:17 PM. Reason: removed outside link

  2. #2
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    You should update your loader and your cIOS. I also recommend using FAT32 instead of WBFS. Anyway, your best bet is to follow the Softmod ANY Wii guide (link in my sig). That will update everything you need.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks dniMretsaM. In Modpack there is a System menu file for 4.1E. Can I use that for my 4.3E? Does it mean that it will downgrade 4.3E?

  4. #4
    New Member WEC777's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    40
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I do not believe that it downgrades your System Menu, but I could be wrong. Either way, as long as you have Priiloader 0.7 & BootMii (preferably installed as boot2), you should be safe.
    Learn from the mistakes of others; life's too short to make them all yourself:

    n00b's start here - b4 modding, read this - ready to soft-mod your Wii? - more help - still no joy? ask a question - desperate? search unbrick

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks dniMretsaM & WEC777, I updated the loader and cIOS - now it works. Case closed.

  6. #6
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    Quote Originally Posted by laser2005 View Post
    Thanks dniMretsaM. In Modpack there is a System menu file for 4.1E. Can I use that for my 4.3E? Does it mean that it will downgrade 4.3E?
    The 4.1 system menu folder in the modpack is for the optional downgrade. It explains it in the guide.

    Quote Originally Posted by WEC777 View Post
    I do not believe that it downgrades your System Menu, but I could be wrong. Either way, as long as you have Priiloader 0.7 & BootMii (preferably installed as boot2), you should be safe.
    I know you like to help, but if you don't know about the guide you are trying to support, then maybe you should just SSSSHHHHHHHHHHH.

    OP has solved their problem so....

    THREAD CLOSED

  7. 1 User Says Thank You playerkp420 For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •