Results 1 to 9 of 9

Thread: Stilll having USB Loader GX issues

  1. #1

    Angry Stilll having USB Loader GX issues

    If you didn't read my previous post and subsequent comments lemme catch you up to speed

    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...ck-screen.html

    I tried to go the route of reformatting my usb drive to a fat32 using this guide
    http://www.wiihacks.com/recommended-...ide-fat32.html

    It worked... yes and no. I can still see the games on the USB Loader GX when I back them up, but when I try to play them, it sends me to a black screen that lasts... forever.

    Please Help me, I'm becoming very frusterated. n

    Thank you,
    Whiplash

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,183
    Have you had a look at the Blackscreen Causes and Solutions Guide? Most likely it is a bad dump if you already have the latest cIOS installed and are using the latest version of gx. Try and re rip the game from the original disc.

  3. #3
    the link you supplied for the "Blackscreen Causes and Solutions Guide" is invalid. I have tried 2 different copies of Lego Indiana Jones, and it does the same for all the games.

  4. #4
    Quote Originally Posted by whiplash469 View Post

    It worked... yes and no. I can still see the games on the USB Loader GX when I back them up, but when I try to play them, it sends me to a black screen that lasts... forever.
    Are you having this problem with ripped discs or previously backed up files. I am having the same problem when i rip discs, and the closest i have come to figuring things out is that the disc does not completely rip. lemme know if you get any help, i have had 100+ views but no replies on my post.

  5. #5
    will do sirens6

    I'm half tempted to get the ModMii thing and go that route. If i find a solution, I'll be sure to pass along what I did to ya

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,381
    Sorry guys I deleted my last post because I was thinking of a different loader. Have you tried deleting the GXGameSettings file from the config folder?

  7. #7
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Hi guys elimination time. Have you tried ripping with a different usb loader, You can post a sys check. people will advise on that first. then how are you opening your loaders channel/forwarder. How have you got your hard drives setup. I rip games with USB GX 2.3 and CFG v70 to a FAT32 portable drives primary and active formatted with Easeus partition manager not had a game fail yet.

  8. #8
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Sorry guys I deleted my last post because I was thinking of a different loader. Have you tried deleting the GXGameSettings file from the config folder?
    i have not tried this, what will deleting that do?

    Quote Originally Posted by Grandpa1959 View Post
    Hi guys elimination time. Have you tried ripping with a different usb loader, You can post a sys check. people will advise on that first. then how are you opening your loaders channel/forwarder. How have you got your hard drives setup. I rip games with USB GX 2.3 and CFG v70 to a FAT32 portable drives primary and active formatted with Easeus partition manager not had a game fail yet.
    Yes I have tried wiiflow, cfg usbloader, and usb loader gx, all the same problem, imcomplete rips, discs play just fine on their own, just cant seem to copy them.

  9. #9
    same as sirens6 said... i have a sys check in my prior thread i linked to at the top.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •