Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: installing title... ERROR! (ret = -1035)...any ideas?

  1. #1

    installing title... ERROR! (ret = -1035)...any ideas?

    trying to downgrade..i am following instructions exactly....everything is working fine up until this point..when i try to install cios_fix an error when installing title...>>installing title... ERROR! (ret = -1035)...any ideas?

  2. #2
    what version do you have like 3.2 on wii firware? more information

  3. #3

  4. #4
    k what i would do is downgrade to 3.2 here is i guide i followed i had near the same error follo the tutorial and then when done try what you are doing again k http://www.wiihacks.com/faq-guides-t...ade-guide.html k then retry doing cios after that and it should install 3.4 has areas were it blocks the install so downgrade this faq is VERY HELPFULL

  5. #5
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    A lot more people have found this one to be very clear and concise


    http://www.wiihacks.com/faq-guides-t...atutorial.html

  6. #6
    am trying to downgrade to 3.4 u...and reading info posted be admiral..this is the last step and i get an error...looked at the posting and will try and use wadmanager 1.3 and see it that helps.

  7. #7
    wonderful..worked like a charm..many thanks....now where to find wads?

  8. #8
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Quote Originally Posted by messedupisme View Post
    wonderful..worked like a charm..many thanks....now where to find wads?
    http://www.wiihacks.com/faq-guides-t...t-proof-o.html

    theres a couple of links in that thread

  9. #9

    Ca 1035 error

    Im having the same problem, I followed everything to the tee. when installing cios_fix i get an error 1035. i tried custom wad loader and wadloader 1.3. i dont know how to fix

    can someone help me

  10. #10
    I am also having the same problem, I've tried everything I can find and the cios fix always fails with this error

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •