Results 1 to 8 of 8

Thread: Black Screen When Trying to Load Apps from Homebrew Channel on 4.3U

  1. #1

    Black Screen When Trying to Load Apps from Homebrew Channel on 4.3U

    Hey guys,

    I'm having trouble trying to get my apps to run in my homebrew channel. Whenever I go to load something, the loading bar reaches 100% and then the screen goes black and my wiimote shuts off. I'm stuck powering off the wii by holding down the power button. I soft modded it with the Letterbomb hack found at LetterBomb. cI've done some pretty extensive googling, but most of the results were for other firmwares ect, and I'm worried about following those diections in case I brick my Wii.

    Any ideas? Thanks!

  2. #2
    Perhaps maybe you need to continue on with a proper softmod? There is more to softmodding the Wii than just doing the hackmii installer/HBC.


  3. #3
    This tutorial doesn't really specify any other extra stuff needing to be done, but I've never done this before. Is there a tutorial that will show me what to do, continuing on from wherer I've left off?
    Last edited by Brian; 08-21-2011 at 09:05 PM. Reason: please no outside links to fail guide allowed here, removed

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,206
    Yep, that guide aint here, and for good reason lol

  5. #5
    As oddgriffin has pointed out, that is not a guide from WiiHacks, you can go and post your questions to that author, or you can follow a proper guide HERE, I recommend reading it over several times then start at Chapter 1 Part 1 spoiler Softmods with Homebrew Channel installed


  6. #6
    Thanks. I apologize. I found where to continue from in that guide. Hopefully it all works out. Thanks!

  7. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,206
    Hopefully you mean the one Brian was kind enough to provide.

  8. #8
    Yes, thats exactly what I meant. I successfully got it softmodded. Just jumping into this stuff is a bit daunting at first, so thanks for the link to the other tutorial Brian, worked like a charm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •