Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Wii can't find my HDD.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii can't find my HDD.

    i have a Seagate 160 GB...and i use this hard drive in abigs player as normal external hard drive...and i tried many things but still cant play backups from hdd....when i use usb loader gx when it is counting down waiting for your slow HDD...it goes verry laggy...the same in cfg usb loader Retry:and counting but veeeeeeeeeery slow ..and then give a error...but when i remove HDD both loaders starts normal counting.please give me answer.thx

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    Is sleep mode turned off? if your hdd formatted correctly? how up to date are your cIOS?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think it is fomatted correctly. I do a softmod in guide softmod any wii today so dont really know. How can i chek power settings?

  4. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    the hdd needs to be formatted correctly not the wii...

    and check this out for your hdd sleep/standby mode
    FreeAgent | Go, FreeAgent | Desk, FreeAgent | XTreme | Seagate

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes HDD is formatted to WBFS with WBFS manager and tried fat32 also

  6. #6
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    So turn off sleep mode and then if problem still exists run a system check. there is a link in my signature.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok thank you i will try and give you answer

  8. #8
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    also check in your loader setting if it set to search from your usb and if it plugged into the right port on the wii.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it says not drives found i use Seagate hdd like internal and i put it into abigs player and i can use it normally as external hdd

  10. #10
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    if its formatted to wbfs how do you use it as a normal hdd???

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •