Results 1 to 6 of 6

Thread: homebrew channel installed, but bootmii doesnt launch

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    homebrew channel installed, but bootmii doesnt launch

    i have a 4.3u wii. i installed homebrew channel usign the hackmii installer v0.8 following the Softmod Guide here: http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    it seems to have installed correctly, but when i try and click on "launch bootmii" on the HBC menu, i just get a blank screen, and the wii drive just endlessly flashes blue.

    i've tried reinstalling the HBC and bootmii using the hackmii installer. i also made sure the SD card was prepared as well.

    i dont know what else to do. any suggestions on how to get bootmii to launch?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    You mean you used the option in bootmii to prepare sd card, correct? Evidently those files are not on the sd card or the console cannot access them for some reason.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no. i used the hackmii installer 0.8 to prepare the SD card. the files are on the SD card when i check. there's a /bootmii/ folder with all of the files in there, but when i hit 'launch bootmii' option in HBC i just get a blank screen and a flashing blue disc drive no matter what..

    can anyone help me? ...

    ugh..

    now im getting exception dsi occurred error after i tried extracting nand with xyzzy..
    this is so confusing

    can someone help?

    nvmd the last msg..i just rebooted my wii it seems to be ok now..can someone explain why bootmii isnt launching though?
    Last edited by Brian; 07-29-2011 at 11:20 AM. Reason: no reason to quad post within 24hrs, use Edit Post instead

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    should i skip trying to install this and just go to installing wads and downgrade to 4.1u?

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Do whatever you want, but you are being ignored for bumping so dog-gone much lol

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,069
    Thanks
    836
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by helpm3 View Post
    should i skip trying to install this
    I don't think it is going to launch if you have not installed it yet. Run hackmii installer and be sure to install bootmii.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •