Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: my wii messed up

  1. #1

    Exclamation my wii messed up

    Well i did all that i put the .dol in the root of my sd card i set the priiloader to file BUT I CANT LOAD THE FILE IN AUTOBOOT I CANT RESTART MY WII I CANT EVEN GET INTO TO PRIILOADER I CANT USE MY WII AT ALL please someone needs to help me is there some way i can get into priiloader or system menu with my sd card or something all i have is a blackscreen

  2. #2
    Was your wii dead to begin with and you were trying to install priiloader after it died?

  3. #3
    Quote Originally Posted by junkmail View Post
    Was your wii dead to begin with and you were trying to install priiloader after it died?
    no it was working fully ok so i turned on my wii and it loaded to priiloader then to system menu so i started to do that autoboot install file thing and then i just got black screen and didnt load anything ive had it runniing for about 1 hour+ and it hasnt done anything my tv senses the wii is turned on but nothing shows please someone help me its my family wii so my little bros will get mad (angry!!)!!!

  4. #4
    So you can't access priiloader at all? Power all the way down and restart while holding reset. If you can't get that to work, take out your sd card and unplug all usb devices and power on again.

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Not trying to be patronising here but have you checked the composite/components cables are pushed all the way into the wii and tv?
    Do you have bootmii as boot2?


  6. #6
    well everything is unplugged i checked all the wires they are plugged in right but its the wii i think priiloader isnt sencing the installed file but shouldnt it relize that and return to the priiloader screen? please is there a way to maybe flash my wii or something i dont care if i have to lose everything as long as i make it work again!!!

  7. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    what was the file?


  8. #8
    crazyintro i also tried wiiflow and usbloader and uloader all .dol

  9. #9
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    crazy intro is messing with the system menu and isnt advises unless you have bootmii as boot2.

    So the next question is do you have boot2?


  10. #10
    yes i have boot2 it was one of the first things i installed when i installed homebrew

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •