Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Blackscreen!

  1. #1

    Blackscreen!

    HELP!
    When i boot my Wii, then I get a black screen!
    I have bootmii as boot2 but i have lost my nand backup!
    How to fix this?
    I running on firmware 4.3E
    Softmodded.

    I was on install/load files on priiloader menu and i innstalled something and i choose load the file, and the i got stuck on loading binary, so i turn the Wii of. Now i got a black screen!

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Does priiloader still load?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Does priiloader still load?
    No. Priiloader no longer works.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Place this file on the root of your sd card then place in the wii an load up

  5. #5
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Place this file on the root of your sd card then place in the wii an load up
    Should it fix itself automatic or does i need to innstall something?
    Last edited by Phreeze; 05-28-2011 at 07:42 AM.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    No u will need to do something else, just want to establish that it will load up first

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,450
    Do this:

    4.3E cBoot2 fix
    1. Download this and unpack it to your SD card.
    2. Place SD card in your Wii and boot. (Skip to step 5 if you have Bootmii as boot2)
    3. Start Homebrew
    4. Press the home button and select Bootmii
    5. MMM will start
    6. Scroll down to "Load another IOS" and press A.
    7. Choose IOS249 and press A.
    8. Scroll up to "Wad Manager" and press A.
    9. Press 1 to install all wads and then press A.
    10. Let it finish and reboot when done.
    11. Verify that Priiloader is still functional by pressing the reset button while powering on your Wii. If not then reinstall it.

  8. #8
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    Do this:

    4.3E cBoot2 fix
    1. Download this and unpack it to your SD card.
    2. Place SD card in your Wii and boot. (Skip to step 5 if you have Bootmii as boot2)
    3. Start Homebrew
    4. Press the home button and select Bootmii
    5. MMM will start
    6. Scroll down to "Load another IOS" and press A.
    7. Choose IOS249 and press A.
    8. Scroll up to "Wad Manager" and press A.
    9. Press 1 to install all wads and then press A.
    10. Let it finish and reboot when done.
    11. Verify that Priiloader is still functional by pressing the reset button while powering on your Wii. If not then reinstall it.
    But Pob3008 says that I should do something else and you say this would fix my Wii. Does you or Pob3008 have right?

  9. #9
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    It's the same thing!



  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Krafter just expanded on what I was about to tell u to do.

    Sent from my Nexus One using WiiHacks

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •