Results 1 to 7 of 7

Thread: Can't load Legend of Zelda: Twilight Princess with Configurable USB Loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can't load Legend of Zelda: Twilight Princess with Configurable USB Loader

    I just got configurable usb loader working with my flashdrive, and now I have a problem with this game. This is the first game I've had a problem with. I have a Wii on 4.3u with homebrew working just fine, and when I loaded Twilight Princess for the first time I had one cheat on, and it gave me a black screen with no sound so I had to shut my off and back on. I tried again without any cheats and it loaded with sound except there was hardly any color and the screen was shaking really fast to where you can hardly see anything. I don't understand how I can load newer games fine but this old game has a problem.

    I always run my games on IOS249 (v21) if that helps. Should I try loading it on a different IOS? If so, which one? Please help.

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    try 222 rev 4

    and also... we dont support cheating here.. glad you didnt ask for help with that.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    try 222 rev 4

    and also... we dont support cheating here.. glad you didnt ask for help with that.
    I went to the game options for Twilight Princess and changed "IOS: 249" to "IOS: 222-mload" and it didn't work. Same problem with 249. 222-mload and 222-yal are the only "222" related options available. I'm going to try 222-yal right now.

    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    and also... we dont support cheating here.. glad you didnt ask for help with that.
    That's against the rules! Of course I wouldn't ask for help about that
    same for pirating

    IOS 222-yal had an error and it didn't even load Twilight Princess; it brought me back to HBC instead

    Now what?
    Last edited by Brian; 04-28-2011 at 01:35 PM. Reason: no double posting, use edit

  4. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    try reripping it from the original disc and use the edit button on your posts..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    try reripping it from the original disc and use the edit button on your posts..
    I don't have the disc right now. I should be getting it back this weekend though. Anything I can do right now to get my WBFS to work?

  6. #6
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 926 Times in 666 Posts
    Did you accidentally force the video to a different signal? What you are describing sounds like when you try to play a PAL game on an NTSC console or vice versa.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forget it, I'm just going to wait til I get my disc back. Thanks anyways.
    Last edited by joshuabauchman; 04-28-2011 at 08:39 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •