Results 1 to 5 of 5

Thread: Did I brick?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lindsay, ON, Canada
    Posts
    10

    Did I brick?

    My Wii was running fine on 4.0U softmod, and I wanted to update to 4.1U to see if that will stop Black Ops from freezing when I try to load it. I found a program called "Pimp My Wii 2.2" and I ran it. It asked me to press A for network initialization, I assumed it was asking for an internet connection (which should have been working fine) so I pressed A, and it froze. I restarted my Wii, went back in and tried it again, this time it came up with a black screen full of error coding. I had a bad feeling so I decided to try to run a game that was just running fine earlier tonight, and sure enough, I got an error code when I tried to run the disk.

    Is this a brick, or a semi-brick, or neither?

    What do I do to get discs to load again?

    How can I get myself to 4.1U?

    Thanks in advance to any and all help received!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Geelong, Australia
    Posts
    172
    Brick my....uhh ooops i mean Pimp my wii is a program that you should not use. Its known to brick numerous peoples wii's. Tell me this:
    Does the wii come up with the warning screen or is the screen black?
    Do you have a modchip or a WODE?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lindsay, ON, Canada
    Posts
    10
    ive gotten my wii to 4.1U, it wasnt bricked. i am loading discs fine, but still cant get black ops to run...

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Geelong, Australia
    Posts
    172
    Black Ops Guide
    This should answer your questions

  5. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Quote Originally Posted by donjlegacy View Post
    ive gotten my wii to 4.1U, it wasnt bricked. i am loading discs fine, but still cant get black ops to run...
    Thread closed, All black ops fail questions go in the black ops thread.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •