Results 1 to 5 of 5

Thread: Help!! Iv softmoded my wii and have problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Help!! Iv softmoded my wii and have problems

    Hi, i soft moded my wii version 4.2e and it was perfect, then i told my mate about it and he wanted me to do his. I did it exactly the same way and installed USB Loader GX. Now it all works fine accept when i go to USB Loader GX my control pointer dont show up on the screen to select a game. But if i take the SD memory card out it works fine just without pictures. Iv tried formatting the SD Card and using 2 other SD cards but its the same problem.
    So to myself i fort i must have missed sumit from the guide i followed so went back and re did it all. now it wont let me install any wad files under ios249 ;-( im just getting deeper and deeper in the trouble so any help would be greatful.
    By the way this is my first post so i applogise if its in the wrong place.
    Thanks for reading

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    which guide...post a syscheck...are you using GX 2.0....

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey, i used DOP MII to do a system check is that what you ment? This is the result i got

    250, 248, 247, 236, 234, 223, 222, 202, 90, 80, 70, all with Fakesign, es_Idenify and Nand Enabled
    61, 60, 58, 57, 56 all disabled apart from 61 Fakesign is enabled,

    I used Messie's guide as well as another guild which installed all wads by pressing 1, but cant remember the name.

    I can see that 249 is missing but i cant seem to reinstall it

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Mate i have just reinstalled IOS 249 and the wii is working fine accept the USB Loader GX 2.0 R938. Its weird that as soon as i take the sd card out it works fine

  5. #5
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    2.0 is not r938....follow mauifrogs softmod any wii guide...and fix up everything...after that dont mess with your cios

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •