Results 1 to 2 of 2

Thread: Wireless INOP after Mod

  1. #1

    Wireless INOP after Mod

    I apologize if this is the incorrect forum for this topic; I thought it fit but if not please let me know so I can move it to the appropriate one.
    This problem occurred AFTER modding the WII, therefore I assume the cause is related to the mod and it is something I did (and hopefully can fix). Prior to modding the WII the internet connection was just fine and I could go online.
    My issue: I modded the WII using the 4.3U instructions. That seemed to go well. I have had some bumps trying to get various WADs to work. My Homebrew Browser does not connect. Also, I was trying to install Hermes thing in the Monster Hunter Tri instructions. This would not connect to the internet either. I thought nothing of it.
    Today I tried to go online through the system menu and it did not work. I tried to reset my settings and no dice. I cleared my settings twice and completely reentered the info. Nothing. The WII sees the access point, either it will not recognize my WEP or something else is up. I am getting a 52130 error.
    I looked at my Priloader Hacks and noticed that I have "Block online updates" enabled. I assume that does not affect my ability to connect to the internet.
    I googled my error and found some directions on how to fix this, but it did not work. (here).
    Like I said earlier, prior to modding it worked just fine. Now it doesn't. Any ideas?

    Thanks


    System info here:
    [SPOILER]sysCheck v2.0.1 by Double_A
    ...runs on IOS36 (rev 54321).


    Region: NTSC-U
    System Menu 4.1U (v449)
    Hollywood v0x1

    Boot2 v4

    Found
    96 titles.
    Found 5
    2 IOS on this console.
    6 of them are stub.

    IOS3 (rev 65280):
    Stub
    IOS4 (rev 65280):
    Stub
    IOS9 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS10 (rev 768):
    Stub
    IOS11 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS12 (rev 526):
    No Patches
    IOS13 (rev 1032):
    No Patches
    IOS14 (rev 1032):
    No Patches
    IOS15 (rev 1032):
    No Patches
    IOS16 (rev 54321):
    Trucha Bug, ES Identify, Flash Access, NAND Access
    IOS17 (rev 1032):
    No Patches
    IOS20 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS21 (rev 1039):
    No Patches
    IOS22 (rev 1294):
    No Patches
    IOS28 (rev 1807):
    No Patches
    IOS30 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS31 (rev 3608):
    No Patches
    IOS33 (rev 3608):
    No Patches
    IOS34 (rev 3608):
    No Patches
    IOS35 (rev 3608):
    No Patches
    IOS36 (rev 54321):
    Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS37 (rev 5663):
    No Patches
    IOS38 (rev 4124):
    No Patches
    IOS40 (rev 3072):
    Stub
    IOS41 (rev 3607):
    No Patches
    IOS43 (rev 3607):
    No Patches
    IOS45 (rev 3607):
    No Patches
    IOS46 (rev 3607):
    No Patches
    IOS48 (rev 4124):
    No Patches
    IOS50 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS51 (rev 4864):
    Stub
    IOS52 (rev 5888):
    Stub
    IOS53 (rev 4113):
    No Patches
    IOS55 (rev 5663):
    No Patches
    IOS56 (rev 5662):
    No Patches
    IOS57 (rev 5919):
    No Patches
    IOS58 (rev 6176):
    No Patches
    IOS60 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS61 (rev 5662):
    No Patches
    IOS70 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS80 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS90 (rev 54321):
    Trucha Bug
    IOS202 (rev 65535):
    Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS222 (rev 4):
    Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS223 (rev 4):
    Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS224 (rev 65535):
    Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS236 (rev 54321):
    Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS247 (rev 65535):
    Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS248 (rev 65535):
    Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS249 (rev 17):
    Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS250 (rev 20):
    Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 65281):
    BootMii
    BC v6
    MIOS v65535

    Report generated on 2011/01/19.
    [/SPOILER]

  2. #2
    I don't know what I did, but it works now. I just kept messing with the settings.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •