Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: bricked wii (black screen)

  1. #1

    bricked wii (black screen)

    ok i had a 4.1 ntsc wii i modded a long time ago the kids like neflix so i was trying to download it from the shop channel i have another wii a 4.2 that i have already done this to so i installed a shop channel wad i made from nus and i got an 002 error so i installed a 4.1 system wad exited out of homebrew and its never been the same i thought i had the nand but none of the ones i have match so of course i must have lost that one i can boot so i can get to nand so the gets me into the sd card right is there a way to run mmm or homebrew from there to repair the system menu by doing anther system menu upgrade?

  2. #2
    nightstah
    Guest
    Moved to the brick section. You're not specific enough as to your issue or functionality of your Wii. "Never been the same" doesn't tell us a thing.

    Introduce Yourself

    And if the Wii functions and can run homebrew, post a SysCheck as outlined here.

  3. #3
    im sorry by never been the same i meant thats when the black screen appeared and now all i get is a black screen and the preloader (sorry if i got the wrong spelling )

  4. #4
    Junior Member
    All-Around OK Guy
    namyarb3's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    348
    If you load Priiloader, you can boot to HBC. From there you can fix the Wii. Someone with more experience may have a different opinion, and more detailed instructions...

  5. #5
    nightstah
    Guest
    Quote Originally Posted by alwii32 View Post
    and the preloader (sorry if i got the wrong spelling )
    And the Priiloader... what? Is there a language barrier, or are we playing charades

    Turn on the power to the Wii and immediately press and hold down the reset button. Does Priiloader come up?

  6. #6
    it might be bootmii not preloader the one with the 4 tiles

  7. #7
    Junior Member
    All-Around OK Guy
    namyarb3's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    348
    Do you have your nand backup from bootmii?

  8. #8
    after i modded it i put the nand.bin on my computer like the instruction told me to but when i use it it says that its for another wii so i think when i changed computers over the summer i mixed up the nand backups i had and lost that one

  9. #9
    nightstah
    Guest
    If you want help, you'll answer the questions posed to you. Do I need to repeat it? There's more than one way to skin a cat.

  10. #10
    ill explain again maybe i missed something i had a 4.1 ntsc wii i modded a long time ago the kids like neflix so i was trying to download it from the shop channel i have another wii a 4.2 that i have already done this to so i installed a shop channel wad i made from nus and i got an 002 error so i installed a 4.1 system wad exited out of homebrew and its never been the same i thought i had the nand but none of the ones i have match so of course i must have lost that one i can boot so i can get to nand so the gets me into the sd card right is there a way to run mmm or homebrew from there to repair the system menu by doing anther system menu upgrade? all that boots upi is a black screen and the bootmii or priiloader which ever one has the 4 tiles and i cant find the nandback up im not trying to be rude honest thanks

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •