Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: No SD codes found

  1. #1

    Unhappy No SD codes found

    So, I have the homebrew channel, I have gecko working....yet it can't find my SD codes??? I have used the code manager correctly as i have redone it several times and it is in a codes folder on my root SD with gecko in an App folder and I have tried changing the region and settings of gecko as well! and I just have no idea how to fix this! please help!!

  2. #2
    game name and ID?
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  3. #3
    ID: RUUE01 Animal Crossing: City Folk

  4. #4
    using latest gecko? (1.07b) codes in SD/codes/RUUE01.gct ?
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  5. #5
    yeeep! and gecko is in boot.dol format

  6. #6
    why dont u try others backup loader like wiagator v3 or diffrent one

  7. #7

  8. #8
    thats the guide ive been following. Used it to the T, I have done everything right as far as I know i followed the instructions and pics. have the same files in all the places the right places, checked that I was ticking the boxes in code manager. As I stated before the programme is working fine as far as I know both the homebrew channel and gecko it just it seems to be unable to read the actual codes on my SD, it can even read the ID from my SD card just cant seem to find the codes >_<....I've tried ocarina and gecko now so I have no idea what to do, ill keep messing around with it I guess till I find the solution

  9. #9
    are you sure youre doing the right region

    when u boot the game it should read RUUE01 if youre doing animal crossing US, and the GCT must be named RUUE01

  10. #10
    My Game ID is different to yours!!! FINALLY found the problem!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •