Results 1 to 8 of 8

Thread: USB Loader Gx issues.

  1. #1

    USB Loader Gx issues.

    Hey everyone.

    I have a little small problem that maybe someone of you guys might know.
    Here it is, when i start my USB Loader Gx from HBC it works fine, like a charm actually, but when i tried installing "Forwarder/channel" it didnt work as well i start it from the wii system screen and the screen goes black, and after a few seconds it returns to the wii system menu, i cant figure it out why it does that. I've installed all the new updates and so on.

    The reason that i want this to work is so that when ive played a game i can go back to the loader without having to restart from the wii system menu every time.

    Hope anyone out there can help me

    Best regards
    T.S

  2. #2
    Quote Originally Posted by ts85
    Hey everyone.

    I have a little small problem that maybe someone of you guys might know.
    Here it is, when i start my USB Loader Gx from HBC it works fine, like a charm actually, but when i tried installing "Forwarder/channel" it didnt work as well i start it from the wii system screen and the screen goes black, and after a few seconds it returns to the wii system menu, i cant figure it out why it does that. I've installed all the new updates and so on.

    The reason that i want this to work is so that when ive played a game i can go back to the loader without having to restart from the wii system menu every time.

    Hope anyone out there can help me

    Best regards
    T.S
    This is a common problem lately.... it works don't for most so there is something wrong......

    Post a syscheck

  3. #3
    Okey now that was wierd, i didnt know what syscheck was so i googled it and i figured it out, i started a syscheck and well after just a few seconds it directed me to the bootmii screen and then it frooze, so sorry i cant do i syscheck for you.

    Or does this due?

    sysCheck v1.6.2 by Erik SpyderRegion: PALThe system menu v482 is running under IOS61 (rev 5405)Hollywood v0x21Console ID: 92607147Boot2 v4Found 80 titlesFound 28 IOS on this consoleFound 2 IOS Stubs on this console
    Last edited by ts85; 01-24-2011 at 11:50 AM.

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289

  5. #5
    I've got the same problem as ts85.

    Using the new USB Loader GX 2.0 and Forwarder from the USB Loader GX installation guide and following the instructions, it works perfectly fine when I run the boot.dol through my Homebrew Channel (v1.0.5), but when I used WAD Manager 1.7 to install the forwarder wad, it installed fine but every time I try and start I get stuck on a black screen. Wiimotes disconnect too, so the only way I can get out of it is to manually power off.

    My system check is spoilered below.

    [SPOILER]sysCheck v2.0.1 by Double_A
    ...runs on IOS36 (rev 3094).

    Region: PAL
    System Menu 4.1E (v450)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 46721968
    Boot2 v4

    Found 84 titles.
    Found 32 IOS on this console. 8 of them are stub.

    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 521): No Patches
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 256): Stub
    IOS12 (rev 12): No Patches
    IOS13 (rev 16): No Patches
    IOS14 (rev 263): No Patches
    IOS15 (rev 266): No Patches
    IOS16 (rev 512): Stub
    IOS17 (rev 518): No Patches
    IOS20 (rev 256): Stub
    IOS21 (rev 525): No Patches
    IOS22 (rev 780): No Patches
    IOS28 (rev 1293): No Patches
    IOS30 (rev 2816): Stub
    IOS31 (rev 3092): No Patches
    IOS33 (rev 2834): No Patches
    IOS34 (rev 3091): No Patches
    IOS35 (rev 3092): No Patches
    IOS36 (rev 3094): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS37 (rev 3612): No Patches
    IOS38 (rev 3867): No Patches
    IOS50 (rev 4889): No Patches
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS53 (rev 5149): No Patches
    IOS55 (rev 5149): No Patches
    IOS56 (rev 4890): No Patches
    IOS60 (rev 6174): No Patches
    IOS61 (rev 4890): No Patches
    IOS249 (rev 17): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 3): Stub
    BC v5
    MIOS v9

    Report generated on 2011/01/25.[/SPOILER]

    Any help would be greatly appreciated.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Neytiri
    I've got the same problem as ts85.

    Using the new USB Loader GX 2.0 and Forwarder from the USB Loader GX installation guide and following the instructions, it works perfectly fine when I run the boot.dol through my Homebrew Channel (v1.0.5), but when I used WAD Manager 1.7 to install the forwarder wad, it installed fine but every time I try and start I get stuck on a black screen. Wiimotes disconnect too, so the only way I can get out of it is to manually power off.

    My system check is spoilered below.

    * SPOILER *

    Any help would be greatly appreciated.
    First thing u need to do is install ios58 and than install homebrew v 1.0.8

  7. #7
    This is what worked for me: I originally installed the USB loader GX channel and got the icon on my Wii screen. But when I clicked the icon to run it, it did the same thing yours is doing- screen went blank for a few seconds, then it returned to the Wii menu. So, I went ahead and installed the GX forwarder(the zip file I downloaded had both installers). After installing the forwarder I went back to the Wii system menu I now had two GX icons. One of them actually worked and the other didn't. After that I just went into my system settings and deleted the non-working one.
    Hope that helps.

  8. #8
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,183

    Unhappy

    I can't believe all these people are still trying to get gx to work. Just use WiiFlow or Config. Look at how many issues there have been with this crap loader. Is there something that special about this app, that equals fail, where everyone has to have it? Just use a different loader GX IS CRAP!!!

    P.S. I even seen a couple threads that the poster had thought GX bricked his WII.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •