Results 1 to 3 of 3

Thread: Homebrew will not load from Bootmii ANYMORE - reinstall?

  1. #1
    New Member draexo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Upstate NY, USA
    Posts
    9

    Homebrew will not load from Bootmii ANYMORE - reinstall?

    This is an annoyance, not a major problem. I softmodded this Wii a while ago. I usually do not run Homebrew from the Bootmii menu. When I try, it fails. I can run everything I use form the Homebrew channel once I get into the Wii menu, so it is not a big deal. I am assuming something happened to the homebrew install/channel ID on the bootmii menu. Is there a way to fix this without doing a reinstall of bootmii?
    Im a noob who has managed to install: HBC, Priiloader BootMii, several cIOS's, USB Loader GX and Wiiflow.

  2. #2
    New Member summersyn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    West Coast, CA
    Posts
    511
    This sounds like you have a higher Homebrew Channel (i.e. 1.0.8) with a lower version of bootmii (i.e. beta 4). Run the hackmii installer and install bootmii again. This (should) fix it. If you don't wanna do this, you can still get into Homebrew Channel from priiloader.
    Give credit where credit is due. If it helps you, click "thanks" on ANY guide I link.

  3. #3
    New Member draexo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Upstate NY, USA
    Posts
    9
    Thanks I will give it a try!
    Im a noob who has managed to install: HBC, Priiloader BootMii, several cIOS's, USB Loader GX and Wiiflow.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •