Results 1 to 5 of 5

Thread: Wiimotes lose sync halfway thru softmod guide. Need help, stuck...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wiimotes lose sync halfway thru softmod guide. Need help, stuck...

    So I began the procedure using the "Softmod Any Wii guide" by mauifrog. excellent btw.

    I get to the end of step 1, where I make a backup of my NAND. Backup finishes, (saw a few bad blocks, maybe 10-20) and I press the A button to go back to the menu. at this point the Wii froze. I restart the Wii and find im unable to sync the Wiimotes. I switched batteries, even tried another Wiimote. Nothing. Did I screw something up beyond repair ? Ive read everything I could but, Im becoming even more confused... any help on the subject would be appreciated...

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Using firmware 4.2U by the way... thanks

  3. #3
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,398 Times in 1,030 Posts
    power off the wii
    push and hold reset
    power on the wii still holding the reset button down until priiloader starts

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #4
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Can you power on the wii with the remote?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Holding down select worked, and i finished the rest of the hack flawlessly...
    Thanks to you both, and everyone else at the forum making big things happen...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •