Results 1 to 5 of 5

Thread: Finished Softmod etc everyting on, updated HBC not ok...

  1. #1

    Finished Softmod etc everyting on, updated HBC not ok...

    I followed the guides and everything was cool. I then connected to my network so I could install the homebrew browser ( worked good ) then I was going to Hermes for the FAT32 usb HDD. So I went into HBC to start up cIOS 222 and it prompted me to update, so I did. I remember in Dogeggs' guide he said wait until after the softmod to update, and I did. So I updated and now when I launch HBC, all I get are bubbles ( the background image ) nothing there I can launch.

    Any idea on whats up?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,668
    backup everything from the sd to your pc format the sd and copy everything back on and make sure the lock is off the sd aswell
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #3
    Quote Originally Posted by peire View Post
    backup everything from the sd to your pc format the sd and copy everything back on and make sure the lock is off the sd aswell
    That worked man thanks.. Anyidea on why that happened? I bought the Sandisk 2gb that was recommended?

    None the less thanks again for the haste reply.

  4. #4
    off topic, but Im installing Hermes and I did the first part and now im onto where I select the IOS 223, and its not there... anyidea on where I can get it from? I downloaded the files from the guide by Stomp_442

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,668
    just need formating with you updateing the HBC no big deal glad you got it sorted
    thanks to bmarlo for this signature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •