Results 1 to 3 of 3

Thread: X-mas Wii LOL

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    X-mas Wii LOL

    My friend brought me a wii that he got for Christmas from his Uncle. LOL Funny thing is it had Bootmii as boot2 but will not load System Menu or Homebrew Channel.

    I called his uncle and asked about it. His uncle said that he has had it since it came out but didn't play it anymore and wanted to give it to someone. He siad he hacked it a year ago. This is were it gets crazy. I asked him what system menu it was on and he said he did a System Update before he gave it to him. I asked him how he did it and he said through wifi. Crazy right! So we are on 4.3u. He said it worked for sure before giving it to my friend.

    We are working on it now. There was no NAND file on the SD card, but there is a KEY.bin.

    So is there a solution to fix this wii. If it can be done.

    PLEASE HELP MY FRIEND!

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Nothing crazy about a system update through wifi, it happens all the time. Sad maybe, but not crazy.

    The system have priiloader installed to boot to a particular loader, rather than system menu? If so priiloader still existing and set-up like this may boot to a black screen or something on an updated console.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK No priiloader I beleive., but I have bootmii as boot2 is there anything we could try?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •