Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Wii System Memory Corrupt.

  1. #1
    New Member WII-KING's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    On A Rock!
    Posts
    187

    Wii System Memory Corrupt.

    Just had a message on my wii saying the system memory is corrupt,I have never seen this message before. I softmodded my 4.1 wii back in april, with this awesome site, & never had any problems,I have many homebrew apps,all working fine.

    I wasn't doing much at the time of this message,just browsing the wii menu when it popped up,then the wii turned itself off. I restated the wii. The wii booted fine as normal,all seems ok & all my homebrew apps & softmods are working fine.

    Just want to know what's going on,any help on this would be great...

    [SPOILER]sysCheck v2.0.1 by Double_A
    ...runs on IOS36 (rev 3094).

    Region: PAL
    System Menu 4.1E (v450)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 72759191
    Boot2 v4

    Found 125 titles.
    Found 35 IOS on this console. 8 of them are stub.

    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 521): No Patches
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 256): Stub
    IOS12 (rev 12): No Patches
    IOS13 (rev 16): No Patches
    IOS14 (rev 263): No Patches
    IOS15 (rev 266): No Patches
    IOS16 (rev 512): Stub
    IOS17 (rev 518): No Patches
    IOS20 (rev 256): Stub
    IOS21 (rev 525): No Patches
    IOS22 (rev 780): No Patches
    IOS28 (rev 1293): No Patches
    IOS30 (rev 2816): Stub
    IOS31 (rev 3092): No Patches
    IOS33 (rev 1040): Trucha Bug, ES Identify, Flash Access, NAND Access
    IOS34 (rev 3091): No Patches
    IOS35 (rev 3092): No Patches
    IOS36 (rev 3094): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS37 (rev 3612): No Patches
    IOS38 (rev 3867): No Patches
    IOS50 (rev 5120): Stub
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS53 (rev 5406): No Patches
    IOS55 (rev 5663): No Patches
    IOS56 (rev 4890): No Patches
    IOS57 (rev 5919): No Patches
    IOS58 (rev 6176): No Patches
    IOS60 (rev 6174): Trucha Bug
    IOS61 (rev 4890): No Patches
    IOS223 (rev 4): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS249 (rev 17): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 31338): BootMii
    BC v5
    MIOS v9

    Report generated on 2010/12/20.
    [/SPOILER]







  2. #2
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Were you scrolling through channels quickly?
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  3. #3
    New Member WII-KING's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    On A Rock!
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    Were you scrolling through channels quickly?
    Was moving a few channels around,just setting up my menu the way I wanted,nothing I haven't done before







  4. #4
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Quote Originally Posted by WII-KING View Post
    Was moving a few channels around,just setting up my menu the way I wanted,nothing I haven't done before
    But did you click on one, then hold either + or - down so that it scrolled through them? You could have a banner brick.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  5. #5
    New Member WII-KING's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    On A Rock!
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    But did you click on one, then hold either + or - down so that it scrolled through them? You could have a banner brick.
    No,didn't know you could do that. I was just picking up channels with the B + A button & moving them round the first menu screen.







  6. #6
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Quote Originally Posted by WII-KING View Post
    No,didn't know you could do that. I was just picking up channels with the B + A button & moving them round the first menu screen.
    It still sounds like a banner brick. Do you have any custom channels installed (other than the HBC)?
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  7. #7
    New Member WII-KING's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    On A Rock!
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    It still sounds like a banner brick. Do you have any custom channels installed (other than the HBC)?
    Snes,nes,hombrew browser,neogamma,saga genesis,usb gx loader & internet channel,which I Installed only an hour ago.







  8. #8
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Quote Originally Posted by WII-KING View Post
    Snes,nes,hombrew browser,neogamma,saga genesis,usb gx loader & internet channel,which I Installed only an hour ago.
    Lol, I'm putting my money on a banner brick then.
    At least one of those channels is bad. The internet channel isn't custom, so it should be fine. Use a wad manager to uninstall the others, or just learn to deal with an occasional error message.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  9. #9
    New Member WII-KING's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    On A Rock!
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    Lol, I'm putting my money on a banner brick then.
    At least one of those channels is bad. The internet channel isn't custom, so it should be fine. Use a wad manager to uninstall the others, or just learn to deal with an occasional error message.
    Its just wired that I should get this message now? Iv'e never installed any wads,IOS's or forwaders of unknown origin. Anything I want I get from here.







  10. #10
    New Member WII-KING's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    On A Rock!
    Posts
    187
    Ive never had the message before until now.I find it odd that this message comes up not long after I installed the internet channel... I installed it as a wad,with wadmanager,if it is this wad that has caused the problem,will uninstalling with wadmanager solve the problem?







Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •