Results 1 to 6 of 6

Thread: WADs not installing...Error -1022

  1. #1

    WADs not installing...Error -1022

    So here is the deal. I am on a 4.1u wii, and I can't get a channel wads for snes and genesis to install. I always get an error saying -1022. I have tried wads that other people have made, and ones I have made with CustomizeMii, and I get the same results.
    Have tried IOS 249, 250, 236, 222, 223, 36, and so on.
    I had no problem installing a Forward wad for Confg USB.
    Oh, and I have tried. MMM, Wad Manager. 1.4 1.5 1.7 and YAWM.

    Anyways. Need to know anything else please ask.
    Thanks in advance.
    Help me to get my friend to shave his head.
    SHAVE THE TRAV
    If I can get 5,000 people to join this group by June 1st he will BIC bald shave his head.
    That means smooth as can be.

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    1022:
    Wad Install Error: Most likely incorrect format or corrupt SD card. Memory might be full.

  3. #3
    Thanks for the help, Cile. Tried a different SD card, and it worked.
    What format should the SD card be in? I have mine set as fat32.
    Help me to get my friend to shave his head.
    SHAVE THE TRAV
    If I can get 5,000 people to join this group by June 1st he will BIC bald shave his head.
    That means smooth as can be.

  4. #4
    That's what you want...FAT32.
    Damn I suck!!!!

  5. #5
    Does that pretty much means that SD card is screwed?
    Help me to get my friend to shave his head.
    SHAVE THE TRAV
    If I can get 5,000 people to join this group by June 1st he will BIC bald shave his head.
    That means smooth as can be.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Quote Originally Posted by Binxy View Post
    Thanks for the help, Cile. Tried a different SD card, and it worked.
    What format should the SD card be in? I have mine set as fat32.
    Could you please post the brand and the size of the card you used to add it to the compability list if it still isn't there

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •