Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Homebrew N64 Emulator killed my Wii

  1. #1

    Homebrew N64 Emulator killed my Wii

    Nothing else really to add, it's dead...

    Last time I try any softmods on consoles, big thanks to whoever made this

  2. #2
    Are you sure is becuase of the wii64 emulator? did you update or something?

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    2,236
    To make it clear I have never heard of ONE CASE of this. I doubt the 64 emu killed/bricked your Wii. What other HBC apps. do you use?

  4. #4
    hey i've been trying to get a good 64 emulator and can't seem to find one that works 3.3 version runnning pls thanxs

  5. #5
    Right now, there are no playable N64 emus out.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Wiiwouldliketohack View Post
    To make it clear I have never heard of ONE CASE of this. I doubt the 64 emu killed/bricked your Wii. What other HBC apps. do you use?
    Well now you have, just the standard ones that came in the apps package, infact the emu was the only one that loaded but crashed upon loading and now the wii won't even power on.

    Wifi connection was disabled.

  7. #7
    Quote Originally Posted by Shocky View Post
    Well now you have, just the standard ones that came in the apps package, infact the emu was the only one that loaded but crashed upon loading and now the wii won't even power on.

    Wifi connection was disabled.
    ever thought about replacing the power cable?
    you do realise it could be that simple.
    Here to help in anyway shape and or form (or at least try, ive been out of the wii scene for quite a while)



    If You Like What I Say, THANK ME!

    No Mod Chip/Clip
    HBC 1.0.3
    4.0E With StartPatch 4.06 PAL
    v386 (v24) Wii
    SOFTMODDED WII
    LEH1 Serial! THE BEST!

    COD5 : 408194203913
    Mario Kart : 0216-1986-4790
    Wii Console : 6009-4439-3108-6643
    PM me with yours if you add me

    DE BLOB escaped and attacked my Signature!

  8. #8
    Quote Originally Posted by Shocky View Post
    Well now you have, just the standard ones that came in the apps package, infact the emu was the only one that loaded but crashed upon loading and now the wii won't even power on.

    Wifi connection was disabled.
    How long have you had your wii? Was it a used Wii? was it damaged at all?

    ....did you update?

  9. #9
    Junior Member
    Retired Site Artist
    zerosyko's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kenai, AK
    Posts
    1,134
    Quote Originally Posted by Shocky View Post
    Well now you have, just the standard ones that came in the apps package, infact the emu was the only one that loaded but crashed upon loading and now the wii won't even power on.

    Wifi connection was disabled.
    I believe it is something to do with the power, because I think even bricked Wiis will power on. Try a different power cord, make sure outlet isn't broken, etc. etc.


  10. #10
    Yeah, anything that is bricked will at least turn on.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •