Results 1 to 9 of 9

Thread: Holy crap, NOW MY WII WON'T EVEN TURN ON!!!`

  1. #1

    Unhappy Holy crap, NOW MY WII WON'T EVEN TURN ON!!!`

    I recently tried to fix my wii to play black ops off of a usb drive, and it wouldn't load usbloader after i did that. That was yesterday night. Now, i checked this morning, and IT WON'T TURN ON!!!! *SOBBING*. I checked the back of my wii, and everything is plugged in, including the power brick to the outlet and the back of the wii. Usually there's an orange light for my wii, but now THERE'S NO LIGHT AT ALL, AND I CAN'T EVEN TURN IT ON!!. What do i do, i'm so scared, i love my wii so much , but i can't do anything to save it now!!!please someone help me!

  2. #2
    Why do you keep posting in the bricked section, you are NOT bricked. Try the advice Ithian and Mauifrog gave you in your last thread please.

    I will move your thread.

    edit: May have spoke too soon on that....this post and your last post are considerably different....are you saying now the wii won't even power on at all? In your last thread you said that USB loader wouldn't work...
    Last edited by Krank; 11-13-2010 at 11:58 AM.
    Damn I suck!!!!

  3. #3
    I was gonna go and follow the advice i was given by them, but thats why i posted again, i don't mean to troll or anything, but I'm just so scared. And yes, now it won't turn on at all, thats why i'm posting again.

  4. #4
    Okay, I will move back to the bricked section...sorry about that but you can see why I asked that after your last post (this one is entirely different).


    Start with...do you bootmii installed as boot2? Do you have a nand backup?
    Damn I suck!!!!

  5. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Quote Originally Posted by wiisushi View Post
    I recently tried to fix my wii to play black ops off of a usb drive, and it wouldn't load usbloader after i did that. That was yesterday night. Now, i checked this morning, and IT WON'T TURN ON!!!! *SOBBING*. I checked the back of my wii, and everything is plugged in, including the power brick to the outlet and the back of the wii. Usually there's an orange light for my wii, but now THERE'S NO LIGHT AT ALL, AND I CAN'T EVEN TURN IT ON!!. What do i do, i'm so scared, i love my wii so much , but i can't do anything to save it now!!!please someone help me!
    start with the REALLY obvious, everything plugged in correctly, both to the wall, the power brick and the wii? sounds like no power to the wii at all, which would suggest hardware failure rather than software issues. Even with a fully bricked wii, you should still get a power light illuminated.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Unplug the power supply from the wii and the outlet. Wait 10 mins and connect it back up.

  7. #7
    Ok, plugging the power brick out, waiting ten minutes, and plugging it back in worked!!!THANK YOU SO MUCH, I WAS SO SCARED!!!!

  8. #8
    Wait, so what do i do now again?

  9. #9
    What are you talking about? Same problem or a different problem?....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •