Results 1 to 4 of 4

Thread: black screen when starting usb loader gx as channel

  1. #1

    black screen when starting usb loader gx as channel

    Hi
    i have softmodde my wii v4,1E
    when i start usb laoder as a channel i get a black screen. only rebooting will help.

    when i start usb loader gx from homebrewchannel everythings works

    what am i doing wrong

    thx

  2. #2
    I have the same problem.....in HBC everything starts normaly, usb loader and others.....but channels like Backup Disc Channel, USB Loader and LoadMii stops in black screen.

  3. #3
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    try uninstalling and reinstalling them...maybe they didn't install right
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Quote Originally Posted by hansaplast View Post
    Hi
    i have softmodde my wii v4,1E
    when i start usb laoder as a channel i get a black screen. only rebooting will help.

    when i start usb loader gx from homebrewchannel everythings works

    what am i doing wrong

    thx
    Are you sure you're not using a forwarder?

    If you're using a forwarder you can't remove the boot.dol from the usbloader_gx folder in the apps folder.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •