Results 1 to 6 of 6

Thread: Kirby problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Kirby problems

    Hello all,
    I'm a newbie and I can't seem to get Kirby's epic yarn to work. i'm on 4.2u, using usb loader gx... i just followed the 4.2 softmod guide and it still brings me to a black screen with stack dump and codes when i click on the game. Any help will be greatly appreciated, such as which IOS i should be using...
    thanks in advance

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Stack dumps usually point to corrupted data issues on the sd card or the nand of the wii. Have you cleaned the contents of the sd card since doing the mod?
    Did you download any cover images in your loader since installing this game?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Stack dumps? Isn't that normal operation for USB Loader GX?

  4. 1 User Says Thank You Stomp_442 For This Useful Post


  5. #4
    nightstah
    Guest
    Quote Originally Posted by Stomp_442 View Post
    Stack dumps? Isn't that normal operation for USB Loader GX?
    I suppose that depends on whether the individual is using a stable version or those... 3rd party "we took it over, and then they took it back" ones, lol.

  6. #5
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    But Stomp does bring up a good point. Have you thought about trying a couple of other loaders out?
    It's the cios chosen to run the game when softmod loading, so ios shouldn't be the cause of playback through usb. Just a loader usb device combination that work better for ya.

  7. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  8. #6
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im on cios38 rev 17, and i tried configurable usb loader, same thing...
    as far as my sd card goes, i've kept everything on it. Other games work fine, and i downloaded the game from demonoid because i cant install my game directly from wii because the dvd drive is dieing and can't read discs anymore.
    i tried running it with 222 and 249, makes no difference

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •