Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: unreadable error when launching burned games in my wii.

  1. #1

    unreadable error when launching burned games in my wii.

    Sorry for the noob question but I am a noob.


    I have the twilight hack on my wii. I have wiigator loaded. I get my iso that i dl. I burn it with imgburn I do nothing to the iso just unrar'd it. I am using NTSC wii and NTSC games I haven't even tried PAL because I cannot get NTSC to work. I burn the game at 4x. When I go to wiigator to launch game I select launch game then it tries to load then it says error but you can't read what it says becuase it writes on top of itself. Anyone know what I am doing wrong? Need more info?


    Thank you in advance.

  2. #2
    try 2.4 speed

  3. #3
    From what I have been reading there is no need to patch iso just burn right and I will try 2.4x

  4. #4
    2.4 fixes it for most people, i would try that then tell me what it says exactly if it doesnt work you dont need to patch, 1 anwser is the backup loader is shitty, since its VERY new theres a list of working and semi working games, and ones known to fail

  5. #5
    nope error set then it is unreadable on the screen. This is the 4th dvd ive wasted. Anyway is there something i am doing wrong(probably I know)


    thanks

    the game is maddedn 09 ntsc it is listed as working with wiigator

  6. #6
    i would read around, that game might require a updated ____ to play, i cant really help since i dont use the program, my money is on its just bad, since the backup loader is crap

  7. #7
    I'm a noob who's facing the same exact issues too!

    So there's no way to solve this one?

    Thanks.

  8. #8
    Quote Originally Posted by jackwelch View Post
    I'm a noob who's facing the same exact issues too!

    So there's no way to solve this one?

    Thanks.
    Is the dvd you are burning to, single layer? It needs to be a single layer dvd!

  9. #9

    Unhappy

    Quote Originally Posted by mysterious View Post
    Is the dvd you are burning to, single layer? It needs to be a single layer dvd!
    Well..I am not sure if it's single layer but I think it should be. I think so because I used the same discs to perform a disc-to-disc copy and it works perfectly. But when I burn from iso using imgburn, it just ends up with unreadable error. So was wondering if i am supposed to do something else on top of just burning it.

    thanks for responding. any more ideas?

  10. #10
    You need to load the cios36 wad first, then the cios installer, dvdx, then backup launcher! They should all come bundled together. Trying uninstalling the above first that you have on your wii, then reinstall from bundle, if you have done the above, please ignore this message.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •