Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii remotes not syncing - wii boots into wiiflow

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii remotes not syncing - wii boots into wiiflow

    Hi,

    The kids decided to take the wii remotes and sync them to another wii. I've set-up the wii (v4.2 softmod) to auto-boot into wii-flow.

    Now I can't get the wii remotes to sync at all. I've unplugged the wii as recommended, I've held the sync button for 15 seconds then tried to re-sync but nothing.

    Should you be able to sync the remotes in wii-flow or does it need to load to the system menu first? If so is there any way around it?

    Any help appreciated.

    Thanks

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Hold reset and boot the wii. Priiloader starts, load the Wii Menu from priiloader and sync the remotes.
    Damn I suck!!!!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the help how do i load the system menu from priioader without the remotes

  4. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Quote Originally Posted by shanklywii View Post
    Thanks for the help how do i load the system menu from priioader without the remotes
    Use a GC controller.
    Damn I suck!!!!

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is that the only way of getting into the system menu either via wiiflow or priiloader? If so guess I'll have to buy a gc controller. Do you have to be in system menu to sync your remotes?

    Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •