Results 1 to 4 of 4

Thread: Rockband instruments don't work

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rockband instruments don't work

    My orig. store bought rockband game loads but instruments turn off when rockband starts. I have a softmodded 4.2u. using orig rockband disk. Can anyone help????????????

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    are you loading through usb or disc. You need cios 222/223 to play rock band
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...222-223-a.html

    You want to install v 4
    202 - v5.1
    222 - 38 v4
    run the game under 223 - 37/38 v4

    If you dont want to use the installer you can d/l the wads here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html
    Last edited by narse1979; 09-12-2010 at 01:04 PM.


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    37
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    are you loading through usb or disc. You need cios 222/223 to play rock band
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...222-223-a.html

    You want to install v 4
    202 - v5.1
    222 - 38 v4
    run the game under 223 - 37/38 v4

    If you dont want to use the installer you can d/l the wads here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html
    I'm having the same problem, but only with the drums. I've done all you said, but my drums stop working during the songs. I fail songs I shouldn't be.

    My wii is 4.1u...I'm loading RB2 thru uloader.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by IMac007 View Post
    I'm having the same problem, but only with the drums. I've done all you said, but my drums stop working during the songs. I fail songs I shouldn't be.

    My wii is 4.1u...I'm loading RB2 thru uloader.
    It's not wise to post the same problem in multiple threads.

    Rb2 drums not working

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •