Results 1 to 5 of 5

Thread: NeoGamma R8 IOS249 (Rev17) stopped working...help?

  1. #1

    NeoGamma R8 IOS249 (Rev17) stopped working...help?

    so hacked my wii, everything was going fine. then one day NeoGamma just stopped working. I tried deleting the channel and reinstalling the wad, didn't work. Does anyone know what might help?

    When I load NeoGamma, I can't scroll up or down or select an option. It just sits there. I have to do a hard reboot to get back to the menu.

    Thanks in advance for any help!

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Quote Originally Posted by Blackness View Post
    so hacked my wii, everything was going fine. then one day NeoGamma just stopped working. I tried deleting the channel and reinstalling the wad, didn't work. Does anyone know what might help?

    When I load NeoGamma, I can't scroll up or down or select an option. It just sits there. I have to do a hard reboot to get back to the menu.

    Thanks in advance for any help!
    Have you tried a different rev of neo gamma?


  3. #3
    no. can you recommend a trustworthy source? I can't recall where I got mine.

  4. #4
    I used the one from the softmod walkthrough...its in one of the zip's
    http://www.wiihacks.com/recommended-...mod-guide.html

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Quote Originally Posted by Blackness View Post
    no. can you recommend a trustworthy source? I can't recall where I got mine.
    There is a big list here Downloads - usbloader-gui - Project Hosting on Google Code

    The msg about bricking is there to cover their bottoms.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •