Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Neogamma error 1208

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada. No, I don't live in an Igloo...
    Posts
    10

    Neogamma error 1208

    Okay, so I burned a wii iso file to a DVD-R disc. I have Neogamma on my wii. I put the disc in my wii and tried launching it with Neogamma. I got this error... 1208.

    What's wrong, and how do I fix this??

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    When did you buy your wii? Could have the new chipset in it!
    What media are you using?
    What speed are you burning at? Should be around 2x


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada. No, I don't live in an Igloo...
    Posts
    10
    My wii would be one of the older ones. I'm pretty sure I bought it the same year it was released.
    And I burned the disc at 4x speed.

  4. #4
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    you need to use good quality DVD's, what brand are you using? Verbatim are the recommended media.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada. No, I don't live in an Igloo...
    Posts
    10
    Ya, they're verbatims

    Could it be that there is something wrong with the iso file or something?

  6. #6
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Quote Originally Posted by MrBaconsock View Post
    Ya, they're verbatims

    Could it be that there is something wrong with the iso file or something?
    Thats certainly a possibility.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada. No, I don't live in an Igloo...
    Posts
    10
    Alright, let's say the iso is fine and I still have this problem... Is there anything else I would do from there, or would I be screwed?

  8. #8
    do you have a way to test it USB or SD?? Have you changed anything in the options menu??

  9. #9
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Try burning the iso a 2 x or as slow as possible instead of 4x.


  10. #10
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada. No, I don't live in an Igloo...
    Posts
    10
    I haven't changed anything in the options menu.
    I got a new iso file, burned it at 2x speed, and my computer tells me that the burn was successful. However, I'm still getting the same error when I try loading it through neogamma.
    I have no idea what could still be wrong...

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •