Results 1 to 5 of 5

Thread: 4.3e Update

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.3e Update

    I have an early chipped Wii version 3.2e from memory? which i also softmodded. Worked fine but inadvertently installed 4.3e update. I tried reinstalling HBC etc but got error code 004. tried formatting system memory and reinstalling hbc etc to no avail. Any advice or suggestion would be a great help?? My 7 year old is giving me some serious grief!!

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Did you search for a softmod guide so that you could resoftmod it for that system menu version?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeh the only one i seen was by using an original indy disk but various comments posted after the guide suggests it may not work. i've ordered a copy and going to try it. the 4.3e update blocks attempts to softmod?

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Yea, nintendo has tried to make things harder, as most of us would expect. It isn't a perfect situation, but most ppl get through the guide with success, others may have other issues. The guy that created it is an unbricking guru and has the respect of most ppl in the community. If you are gonna get things the way the were, you need to try that guide.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    will, hopefully with a positive result!! cheers...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •