Results 1 to 6 of 6

Thread: Naruto Gekitou Ninja Taisen 4 No BMG/Music

  1. #1

    Naruto Gekitou Ninja Taisen 4 No BMG/Music

    Heya, I just wanted to know if anyone who has also been playing Naruto Gekitou Ninja Taisen 4 has had any problems with the BGM (background music) not playing.
    Im using Gamecube Backup launcher 0.2 and the game plays perfectly just theres no music, If anyone know how to fix this or where i can learn how to fix this , it would be greatly appretiated.

    Note: that NGNT4 is a japanese game with japanese audio
    if that has anything to do with it.

  2. #2
    nightstah
    Guest
    Note: try changing to "disc default." Only a theory, I have never seen, touched, or tried this title. This would be on Neo Gamma (the latest R9 betas focus solely on improved GC compatibility), which can be downloaded from this thread.

  3. #3
    Ok thank you! i will try this immidiatly and get back to you on this method =D

  4. #4
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Note: try changing to "disc default." Only a theory, I have never seen, touched, or tried this title. This would be on Neo Gamma (the latest R9 betas focus solely on improved GC compatibility), which can be downloaded from this thread.
    I dont think its working, it just gives me a black screen on Neogamma R9, I dont think im able to force NTSC to get it to work
    and just to be sure where would i be changing something to "disc default"
    Thank you for the help still!

  5. #5
    Junior Member unrealtron's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    791
    maybe a bad ISO. Have you tryed this same game in another wii?




    If I did help you, click on the thanks button , itīs free
    How to play out of region games (disc playing) Neogamma
    uLoader Priiloader

  6. #6
    Quote Originally Posted by unrealtron View Post
    maybe a bad ISO. Have you tryed this same game in another wii?
    I have not , but i have seen another thread on a different forum with a person having this same problem , but it had no avail , i was just wondering if anyone on here knew

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •