Results 1 to 4 of 4

Thread: Getting a CIOS error

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    24
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Getting a CIOS error

    I followed all the steps in the guide. When I went to load a device from my external HDD I got an error message saying something about my CIOS aren't proper and I need to "get some CIOS action, bye". What did I do wrong?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    What guide, if you followed one of ours, you did it wrong and need to redo it.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    24
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    What guide, if you followed one of ours, you did it wrong and need to redo it.
    I used the 4.2u guide that is sticked. When it failed the first time I completely redid it following each step and still got the error.

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,198
    Thanks
    307
    Thanked 9,608 Times in 2,980 Posts
    You have no cios, you need to install it. Try again. If your really having trouble, do step 3 and step 4 from the guide below to get cios, it should not give you any trouble.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •