Results 1 to 4 of 4

Thread: Serious wii problem, fixable ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beverley, Near Hull
    Posts
    14

    Exclamation Serious wii problem, fixable ?

    Hello, new to this forum but i have searched every other forum but cant find anything. so here is my problem... i tried installing a wii menu theme using preloader. that didnt work and now my wii menu is corrupt. The good side is i have bootmii working fine. (so your probably thinking "use the homebrew channel to run wad installer") Well here is the problem that makes things worse. I installed Homebrew Sorter on the hbc and now all my applications have disappeared. So if i can get those up i will be fine. Any suggestions, it would be amazing if you could as i have been worrying for days now. Thanks in advance Alex

  2. #2

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beverley, Near Hull
    Posts
    14
    Thank you soo much, downloading it now. Will try it out asap. not saying it wont work Thank you again.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beverley, Near Hull
    Posts
    14
    Bad_Ad84 i backed up my nand, then ran the nand formatter and it said installing and nothing has happened since,
    It says

    Installing /wad/DS_STO`1
    fsize: 6148.

    This is picture 11 of your great tutorial, did i do anything wrong ?
    Last edited by jarvobevtiger; 06-26-2010 at 04:27 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •