Results 1 to 6 of 6

Thread: brick wii with BOOTMII

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    brick wii with BOOTMII

    my wii hust brick with black screen ((((( it have a BOOTMII installed as CIOS i have a backup in my SC CARD what can i do ? how can i load BOOTMII my wii version is 4.0 any thing i can do ? please help !!!!!

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,886
    Thanks
    968
    Thanked 2,139 Times in 1,504 Posts
    U can not restore with bootmii ios, do u have priiloader? What did u do to brick it?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i wanted to install preloader i installed some updated ios 60 wad file

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,886
    Thanks
    968
    Thanked 2,139 Times in 1,504 Posts
    Can u access priiloader? Hold the reset button when u power on the wii and if it is installed it will take u to the priiloader menu screen.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Can u access priiloader? Hold the reset button when u power on the wii and if it is installed it will take u to the priiloader menu screen.
    Do what Pob~ told you.. if it doesn't work, you'll have to use a modchip as option, like infectus.

    if you have the keys.bin file its easy to repair.. if you haven't you gotta check if your boot1 is vulnerable.

    Good luck!

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,198
    Thanks
    307
    Thanked 9,608 Times in 2,980 Posts
    Did you install ios60-v6400? or v6174?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •