Results 1 to 6 of 6

Thread: Homebrew apps not loading

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    49
    Thanks
    15
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Homebrew apps not loading

    Hi, I'm trying to load hb apps through USB loader but all I get is black screen with every app. They work great from hbc I tried reinstalling everything and restore with truchbugga but still same and is there any working wii64 channels! Thank you

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Don't understand what you are talking about since you say "They work great from hbc" and that is what they are supposed to do.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    49
    Thanks
    15
    Thanked 1 Time in 1 Post
    On USB loader it shows homebrew I press a loads the menu for homebrew apps but when I load them it goes to a black screen i think it's suppose to work like a forwarder from USB channel

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Hmm ok, never heard of a usb loader for homebrew so it is new to me. I do know you can press the 1 button on the hbc for a load from menu.

  5. #5
    nightstah
    Guest
    Glad to know I'm not the only one scratchin' his head over what this user is trying to convey

  6. #6
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •