Results 1 to 5 of 5

Thread: lil help (with what? Ordering a Pizza?)

  1. #1
    New Member thesomber1's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bolton Landing, New York, United States, 106684379361796, Bolton Landing, New York
    Posts
    11

    lil help (with what? Ordering a Pizza?)

    used http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html to softmod my wii for some reason I can't get by step 5 i get <-1 error> any ideas all else went great i just need the 249 to continue

  2. #2

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    sounds like u don't have the required wad on your sd card or your not selecting network install

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,011
    Make sure you're using a regular SD card, 2gb or less --- no MicroSD/SDHC.

  5. #5
    New Member leetsoup's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada Eh!
    Posts
    58
    just throwin it out there.. maybe you missed unstubbing 249..
    4.2u D3-2 Chipset, soft'ed as per ShadowSonic2's Softmod For Any 4.2 Wii

    Wii Drive Chip Database Contributor

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •