Results 1 to 4 of 4

Thread: my screen keeps scrolling when i launch the legend of zelda twilight princess

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    my screen keeps scrolling when i launch the legend of zelda twilight princess

    Hi im new to using neogamma and every time i try to launch my burnt copy of zelda the game works but the screen scrolls. when i mess with the regions options the screen either goes black and shuts off my wii remote or it turns green.should i burn the game at a slower speed or is there something i didnt do right on the settings to make everything right? Does anyone know what i should do?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,886
    Thanks
    968
    Thanked 2,139 Times in 1,504 Posts
    Forcing ntsc or pal should resolve this issue, have u tried it?

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Might also be a good idea to try to stick to games from your own region whenever possible. Some games just won't work or won't work that well when region forced.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    re

    yes i tried forcing both ntsc and pal and it didnt work im trying to find somewhere else to download it where its ntsc i hope it works.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •