Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: uninstalled ios 257

  1. #1

    uninstalled ios 257

    hi i tried to install darkcorp but it said i need to get the xml file so i had to reboot and i couldnt get in to system menu (i was in preloader). so i went to homebrew channel and uninstalled the wads manually and accidently uninstalled ios 257 and now i just have a black screen on startup. i cant get into preloader or homebrew now. i dont have a gamecube controller (i can get one if i have to)
    is there a way to fix this
    i want a way where i dont need a gamecube controller but if i have to then i will get one
    tnx

    abhi bhatia

  2. #2
    From what you've described I can say one thing with certainty: I have no idea what you were attempting to do or why.

    Anyways there's no IOS257, I'll assume it's a typo. Only uninstalling your system IOS is going to cause a black screen (aka brick). I've moved your post to the bricked forum where someone will hopefully be able to help you out.

    Try this: Boot the console with no disc/sd/memory card inserted and watch the disc light. 1 flash or 2?
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  3. #3
    Quote Originally Posted by Ithian View Post
    From what you've described I can say one thing with certainty: I have no idea what you were attempting to do or why.

    Anyways there's no IOS257, I'll assume it's a typo. Only uninstalling your system IOS is going to cause a black screen (aka brick). I've moved your post to the bricked forum where someone will hopefully be able to help you out.

    Try this: Boot the console with no disc/sd/memory card inserted and watch the disc light. 1 flash or 2?
    i say 1 flash plz can some one help

  4. #4
    Quote Originally Posted by abhi3bhatia View Post
    hi i tried to install darkcorp but it said i need to get the xml file so i had to reboot and i couldnt get in to system menu (i was in preloader). so i went to homebrew channel and uninstalled the wads manually and accidently uninstalled ios 257 and now i just have a black screen on startup. i cant get into preloader or homebrew now. i dont have a gamecube controller (i can get one if i have to)
    is there a way to fix this
    i want a way where i dont need a gamecube controller but if i have to then i will get one
    tnx

    abhi bhatia
    First of all, what firmware was your wii?

    RedArrow

  5. #5
    Quote Originally Posted by RedArrow View Post
    First of all, what firmware was your wii?

    RedArrow
    I am on 4.1u

  6. #6
    ouch...you dont have bootmii installed as a boot 2,so if you cant accsess preloader then I would say your done for.You now have a nice white paperweight.You could also get a mod chip with self booting capabilities.I hope I'm wrong bro,but let this be a lesson....you must make yourself knowledgable by reading a lot and understanding what your doing before you do it.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    I think that slot 257 is where the MIOS is located.

    http://gbatemp.net/t227257-uninstall...post&p=2835771
    Last edited by Stomp_442; 05-16-2010 at 05:25 PM.

  8. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,198
    If you uninstalled the darkcorp wads, you uninstalled ios60 and are mucked.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    do you have a nand backup?

  10. #10
    yes i do have a nand backup

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •