Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Post to blog??

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304

    Post to blog??

    Ok, so I hope im not being completely blind... but i cant find where to the blog thats created on this forum for each user?

  2. #2
    Check out the top navigation bar ^^^. Should Be between Forum and What's New.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Also look right under your username and you see thanks / downloads / uploads and then below that you will see Blog this POST!!!!


  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    that just shows me recent blogs etc, I cant see where to create a new post/entry.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    definately not seeing that... is there a post count limit before you can do it?

  6. #6
    On the blog page look at the top right corner above the recent entries window. Big button that says create new post.

    Don't think we've implemented a post minimum yet, but if we did you're above it.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    definitely not seeing it.

    heres what i have
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 2.jpg (93.6 KB, 6 views)
    • File Type: jpg 1.jpg (10.4 KB, 5 views)
    Last edited by Bad_Ad84; 05-14-2010 at 06:22 AM.

  8. #8
    That's weird. Your account doesn't have any blogging restrictions in place so I'll assume it's a bug. We'll look into it.

    Just a side thought, try logging out and clearing your browser's cache, then logging back in. Anything?
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Well at least I'm not crazy or blind lol

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Clearing cache doesnt work, it also doesnt work here (work) or at home on either firefox or chrome.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •