Results 1 to 7 of 7

Thread: Hi All

  1. #1
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Hi All

    Man this place has grown in size sine was first set up..

    Anyway got a small prob got a Wii of course with the usbloader working for it.

    HOw ever for some reason now the thing loads thn reboots to a screen with black background and white text.

    it was working any ideas on tis

    ta
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Something like this?




    If so usual suspect is a compromised cIOS.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    thats the one.

    So got further two questions

    How do i fix it

    and what buggered this up in the first place?

    Also i do have a backup of nand and key just in case :-)
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    As hinted in my post..'If so usual suspect is a compromised cIOS. '

    You'll need to look towards your cIOS installation and perhaps re-install/update as appropriate to your individual situation/needs.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #5
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    cheerz

    Things i do for the kids lol

    Will sort it later when i get five
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  6. #6
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Right i have been nagged to death.. not touched a wii in months..

    How do i go about fixing the above?? easy way would be great..

    I still have the homebrew chan installed

    Thank tou
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  7. #7
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    igonre last post sorted it :-)) only took 30 mins reading lol
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •