Results 1 to 8 of 8

Thread: Picture freezes/goes green when launching Okami.

  1. #1

    Picture freezes/goes green when launching Okami.

    Hi,

    I have problems when I try to launch Okami the screen freezes up and stays static green and I am forced to manually restart the console.
    I run through a burnt disc on a 4.1E with neogamma r8. I've tried to burn the disc at both 2x and 4x on a Verbatim DVD-R but nothing gives.

    Here is the outprint from SignCheck:

    Code:
    "SignCheck 0.3b aka loveSexWii build report"
    "Wii region", Europe
    "Wii unique device id", 86881083
    
    "IOS number", "Trucha bug", "Flash access", "Boot2 access", "Usb2.0 IOS tree"
    
    "IOS250 (ver 65535)", Enabled, Disabled, Disabled, Enabled
    "IOS249 (ver 14)", Enabled, Disabled, Disabled, Enabled
    "IOS61 (ver 4890)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS60 (ver 6174)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS56 (ver 4890)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS55 (ver 5149)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS53 (ver 5149)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS50 (ver 4889)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS38 (ver 3610)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS37 (ver 3612)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS36 (ver 3094)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS35 (ver 3092)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS34 (ver 3091)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS33 (ver 2834)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS31 (ver 3092)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS28 (ver 1293)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS22 (ver 780)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS17 (ver 518)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS14 (ver 263)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled
    "IOS13 (ver 16)", Disabled, Disabled, Disabled, Disabled

    Can anyone see any problems with this?

    Any help is much appreciated.

    (btw I know I have posted this thread before, but something came up in my life so I couldn't replay and not it's closed so I'm opening a new one, sorry mods.)

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Have you tried changing the 002 setting in the loader?

  3. #3
    There doesn't seem to be such a setting in neogamma r8 b7. Or do you mean some other loader?

  4. #4
    New Member robbobnbill's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    135
    for games that need 002 fix i use softchip
    A word to the wise ain't necessary ... it's the stupid ones that need the advice - Bill Cosby

  5. #5
    Ok, I've found SoftChip v.100 as a .dol file. How do I install it as a channel?

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,011
    Look here.

  7. #7
    Ok, so I installed SoftChip but I still get green screen. I also checked what IOS the game uses and installed that IOS - still no go.

    What to do here? What else could possibly be wrong? Does anyone have any idea?

  8. #8
    I too am having the same problem.
    Any help?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •