Results 1 to 5 of 5

Thread: problem with wads.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem with wads.

    ok so, i downloaded a torrent for a bunch of wads. they were japan wads. so i patched it to usa. but i am still receiving the black screen (ios problem, as far as i know) so i went looking and couldnt find any info, but i found one that told me to install 53,55,56 iso. i used dop-ios. it said i needed a new version, or didnt have it, but i am still receiving the black screen.

    someone please help me out and point me in the direction of a perfect post, or the perfect answer.

    p.s. two are injected (final fantasy 3, and mario all stars + super mario world)

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Thanked 11 Times in 5 Posts
    did you use free the wad. If so just make them region free. It should work then

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did that already i used "wii_shizzle_whizzle_dizzle" and the "this channel cant be used" went away.....but now i am getting the damn black screen

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Use Freethewads, it works better.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    NO DICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    anyone know of any easier way to make your own manner for custom channels

    or how to get the dol file out of a wad for wadder

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •