Results 1 to 9 of 9

Thread: Help!! when i run application using homebrew will blackscreen.

  1. #1

    Help!! when i run application using homebrew will blackscreen.

    i am using 4.1u wii. cIOS249 rev17 IOS60 , priiloader 3.0

    i updated my IOS to 60 and its work fine, i can install wad game and put into my SD card.
    Next day, i wanted to install wad game so i use wad manager 1.5 and than i get black screen.


    any 1 can give me a solution??
    Last edited by hover123; 04-05-2010 at 10:53 PM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    What do u mean u updated your ios to 60? What guide did u follow to softmod? If u followed a guide from here why were u messing around with ios? the guide is enough!

  3. #3
    i have to install IOS60 to play wiiware game using SD card.

    i follow the guide here We Hack Wii / WiiWare

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    And is it working?

  5. #5
    yes.. i can install wad game from wad manager and put in sd card.
    suddenly after that black screen when i run wad manager, so i try using HBC the same problem happen

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Where did u get the ios 60 from?

  7. #7
    IOS-MOB
    use internet install

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Usually black screen is no trucha sighned ios. Can u run syscheck from the homebrew and post the report?

    My internet is going to go off in a minute for upgrade!

    U will probably need to run trucha bug restorer and install patched ios 60 and then u will need to reinstall any wads that are not working.
    Last edited by Pob3008; 04-06-2010 at 12:55 AM.

  9. #9
    thank, i used trucha bug restorer and patch IOS15 n IOS36 and now i dont have the black screen when i run wad manager and application in HBC

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •